The best Side of crema antirid de ochi

Wiki Article

Datorită extractului de scualan, un ingredient crucial al acestui ser, pielea ta va fi hidratată și catifelată, în timp ce retinolul va estompa urmele fine de riduri. 

Prevenirea îmbătrânirii pielii este posibilă datorită expertizei Laboratoarelor Vichy treatment vă propune o gamă de produse anti age pentru îngrijirea antirid adaptată tuturor tipurilor de piele, indiferent de vârstă, mediu sau stil de by way ofță.

vezi toateBărbierit clasicLame de rezervăProduse pentru bărbieritProduse după bărbieritAparate de rasAparate de ras electriceAparate de ras și de tuns

Contur ochi crema de ochi ser de ochi cearcane crema antirid ochi gel contur ochi crema lifting pentru ochi serum pentru ochi crema hidratanta pentru ochi crema pentru conturul ochilor ser contur ochi crema pentru pleoape crema antirid pentru ochi crema anti imabtranire pentru ochi crema anticearcan pentru ochi

De la creme antirid cu rol de prevenție, la cele treatment contribuie la reducerea ridurilor pentru un ten mai revigorat și catifelat, oferta este foarte bogată și variată.  

Crema contur ochi Nivea Hyaluron Mobile Filler promite sa redea fermitatea pielii, sa hraneasca si sa improspateze pielea, sa reduca vizibil ridurile si liniile great din jurul ochilor.

Grație texturii sale bogate și reconfortante, vei simți că ești la spa pentru câteva momente în fiecare zi!

Tratament de zi si de noapte, pentru toate tipurile de ten, cu seva din vita de vie si struguri rosii de la ..

Acestea sunt o sortă a vitaminei B3 care calmează pielea inflamată, fiind tolerate de absolut toate tipurile de ten. În additionally, acestea oferă mai multă luminozitate pielii și calmează petele pigmentare nedorite. 

Conform unui studiu realizat pe 30 de femei, rezultatele se simt si se vad de la prima aplicare. Privirea mai mai alerta, elasticitatea pielii este imbunatatita iar conturul ochilor pare cu 23% mai ridicat.

pielea sensibilă Înapoi Totul despre pielea sensibilă Am o piele sensibilă? Cauze și prevenție Îngrijirea pielii sensibile Gamele noastre Promovând cele mai noi descoperiri din domeniul dermatologiei, La Roche-Posay oferă linii total de produse de îngrijire a pielii și de machiaj pentru față și corp.

Corp Momentul tău de relaxare cu three măști do it on verifica aici your own Oferă-ți timp și relaxează-te, petrece cât mai mult timp cu tine și ia o pauză de la stresul zilnic pentru a-ți păstra trupul și mintea sănătoasă. Citește mai mult

Este vorba de o crema tratament treatment se foloseste timp de sapte zile, atat dimineata cat si seara. Nu are parfum, nu contine parabeni si este hipoalergenica. Se absoarbe usor in piele prin masaj round.

Ai toate motivele sa investesti intr-o crema contur pentru ochi si vom trece in revista doar cateva dintre ele.

Report this wiki page